ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ ОТКРИ ЛЯТНАТА BSD OPEN ВАКАНЦИЯ НА ВЪРХА В КЛАСИРАНЕТО

На 04.06.2017 неделя столичния клуб БСД проведе поредния атрактивен кръг от веригата BSD OPEN (with hаndicap ). Слънчевият прекрасен ден и финалите на Game Masters league не попречиха на 25 ентусиаста да премерят сили в дисциплината 10 топка.

ПОБЕДИТЕЛИ
Георги Георгиев затвърди великолепната си форма в последно време, и успя нокаутира конкуренцията с традиционния си константен ритъм и силна концентрация.
Георги победи много трудно на финала състезателя на клуб Стикс Кристиан Спасов.
Жоро водеше със 6 на 2, когато победителя от Лонгони 2015 припомни за най-силните си времена в кариерата, и след бързи 4 игри в своя полза, бързо вкара мача в решаващ фрейм . Там нервите на Георгиев се оказаха по-стабилни и той съумя да приключи мача в своя полза.
Бронзовите отличия останаха за юношите на клуб БСД Дилян Тиклев и Денис Маздрашки.
Денис показа страхотен прогрес в играта си, като успя да пречупи редица страхотни състезатели и републикански шампиони. Така той заслужи първия си медал от подобен шампионат и даде заявка за голямото си професионално бъдеще.

С тази надпревара професионалните и аматьорските турнири на спортен клуб БСД излизат във двумесечна лятна ваканция.

Ръководството на спортен клуб БСД ви пожелава страхотни летни приключения и незабравими морски емоции през лятната почивка!

Нека усмивката да не спира да грее от лицата Ви , любими наши билярдни фенове!

И така чак до септември !

До нови срещи !

Leave a Reply