A unique final in the first qualification for China

От 01-03.06.2018 г. столичният клуб БСД посрещна първата квалификация за 2018 JOY CUP WORLD CHINESE 8 BALLS. Турнира сблъска част от най-големите български звезди в бранша. Безкрайно мотивираните български шампиони и изиграха запомнящи се мачове и показаха най-доброто от себе си в битката за първото място. Възможността да пробият на голямата сцена сред най-добрите световни величия в снукъра и билярда през юли спомогна за уникалното зрелище, което имаха възможност да наблюдават столичните фенове.

Шампион в турнира и първи представител на България в азиатските битки стана познатият на всички многократен шампион Станимир Русланов (СК Стикс) , който успя да се пребори в спиращ дъха финал с Ивайло Симеонов (СК БСД) .
Новите маси JOY Q7, които съчетават снукър точност и билярдна стратегия не попречиха на играчите да редят игри на щека и да изумяват с красиви изпълнения.
Зрителите бяха свидетели на чудовищен обрат от резултат 8:4 в полза на Ивчо до 10:9 за сливенският снайперист.
Така водачът в националната ранглиста заслужено покори върха в надпреварата и гордо ще представя българският флаг на Световните игри по 8-ма топка в Китай от 1-11.07.2018 г.
Престижната 3-та позиция зае Марио Вълчев (СК БСД).

Следващата Квалификация 2 в България ще се проведе на 13-15.07.2018 г. в столичен клуб БСД.

Ръководството на спортен клуб БСД благодари за уникалното поведение, професионален етикет и спортсменство, които показаха всички играчи в надпреварата. Турнирът ще се запомни и с перфектното ръководене на съдийската комисия (турнирен директор Симеон Беловеждов, главни съдии: Мария Златева, Ивана Боянова, Атанас Физиев и Йоан Папазов) във всеки удар и момент от надпреварата.

Интересно:
Галерия ТУК
Видео ТУК
Схема ТУК

Благодарим за незабравимите моменти!
Очакваме Ви отново от 13-15.07.2018г. за нова доза билярдни емоции!
Късмет г-н Русланов, България е с теб!

1 thought on “Уникален финал в първата квалификация за Китай”

  1. Pingback: 1belfast

Leave a Reply