Контакти

Не се безпокойте да ни се обадите или да ни пишете, винаги когато имате нужда. С радост ще се свържем с Вас.

Работно време

0 – 24ч

Имейл

clubbsd@gmail.com

BSD

Телефон за резервации: 02/415 30 80

Клубът е създаден през 1993г. като развлекателно заведение включващо билярдната игра, като основна в дейността си. През 2006г. с група приятели и ентусиасти се полага началото на професионалния билярд и дартс в България. Клубът е оборудван с осем маси Brunswick Metro, седем електронни дартса и три джаги.

Провеждат се ежедневни тренировки водени от професионалисти. Организират се ежемесечни състезания от национален и международен характер по любимите, и все по-популярните билярд, снукър, дартс, джаги.

BSD 2

Телефон за резервации: 02/418 43 90

Новият билярд клуб BSD в подлез “Галерия” на НДК се създаде като естествено продължение на активната дейност на фирма Профит ООД и в частност на “Споретен клуб BSD” в търсене на по-добри условия за провеждане на спортни мероприятия и създаване на по-добра тренировъчна среда.

Той е оборудван с 12 маси за билярд Brunswick Gold Crown V, две маси за снукър Riley Imperial, маса за руска пирамида, пет джаги и шест електронни дартса, които се модифицират в steel darts за провеждане на редовните клубни първенства.