За нас

В билярдни клубове BSD, ще изкарате много приятни мигове, съчетани в уютна обстановка, коректно обслужване, любима музика, професионално отношение и огромно разнообразие от напитки в отлично заредения бар.

Клубовете разполагат с най-голямата и поддържана база в България, за професионално развитие на дисциплини като билярд, снукър, руска пирамида, дартс, джаги. Организират се множество регулярни състезания, от регионално, национално и международно естество. Клубът полага не малко усилия, по откриване на нови таланти, като и тяхното развитие.

Защо сме по-добри

Какво ни прави различни

дългогодишен опит

Първият клуб "BSD" е основан през 1993г като развлекатлено заведение. По-късно хора от клуба са неразделна част от началото на професионалния билярд и дартс в България.

Професионално оборудване

Клубове "BSD" предлагат достъп до оборудване на професионално ниво, както и възможност за закупуване на такова. ​

турнири

Клуб "BSD" организира турнири по всички дисциплини още от самото му създаване и с времето е изградил репутация на едно от най-конкурентните места както за аматьори, така и за професионалисти.​

отлично обслужване

Нашият персонал ще се погрижи да забравите за забързаното ежедневие и ще Ви предостави уютна обстановка, хубава музика и голям избор от напитки на бара.