ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ СПЕЧЕЛИ ПЪРВИ КРЪГ ОТ ЕСЕННИЯ СЕЗОН НА СБЛЪСЪКА НА ЛИГИТЕ

По традиция столичния клуб БСД започна новия есенен сезон на BSD OPEN Сблъсък на Лигите в първата събота на месец септември. Новият турнир от поредицата може да се отчете със сериозен интерес и възможност за градеж. Още на старта събитието успя да събере внушителните 65 състезателя във всички подгрупи.
Аудиторията се наслади на невероятни драми и сблъсъци във всички лиги.

Победител в турнира и шампиона на Лига 1 стана очаквано, намиращия се в прекрасна форма Георги Георгиев. След двата изиграни четвъртфинала на европейското първенство в Холандия (до 23 г.), състезателят бе безкрайно мотивиран да затвърди възходящото си представяне на всички форуми. Така той успя да увеличи актива си в челото на таблицата за професионалисти и смело крачи към титлата за годината.

Сребърния медал остана за бомбата в турнира Илиян Киряков. Освен второто място той спечели и златния медал на 2-ра Лига, като най-предно класиран играч от групата.
Усилените му тренировки и участия на повече професионални събития през последните месеци този път го увенчаха с успех, може би един от най-големите в кариерата му.

Бронзовите отличия от надпреварата останаха за играчите от 1-ва Лига Едуард Николаев и Людмил Георгиев.

Златния медал в 3-та Лига спечели Антон Дончев. Страхотен турнир за младока от Стара Загора, който постигна най-голямата си победа в осминафинала срещу Спасиан Спасов. Той успя да загатне за високия си потенциал и да се утвърди като фаворит за спечелването на Лига 3.

Шампион на 4-та Лига стана Никола Клинкачев, които успя да достигне до 9-то място в турнира.
Добро представяне за дебютанта на BSD OPEN и сериозна крачка към класирането му в топ 8 на годишната ранглиста.

Очаквайте новите ранглисти на 4-те лиги много скоро!

Ръководството на спортния клуб благодари специално на гостите ни от Пазарджик и клуб БО и БО Петрич за подкрепата на инициативата.

Следващи събития за месец септември:
23.09 – BSD OPEN Сблъсък на Лигите (8-ма топка)
30.09-01.10 – Републиканско първенство гр. Пловдив (9-та топка)

Ръководството на клуб БСД ви очаква за нови незабравими билярдни емоции!

Вашият коментар