МАРИО ВЪЛЧЕВ ТРИУМФИРА ВЪВ ВТОРИ КРЪГ НА BSD OPEN

  • от

На 23.09.2017 Клуб БСД бе отново домакин на поредното забавно и атрактивно билярдно шоу с участие на всички категории играчи на София. Професионалисти, напреднали , аматьори и начинаещи дадоха най-доброто от себе си за да завоюват челните позиции в индивидуалните лиги.

Шампион на Сблъсък на Лигите и победител в Лига 1 стана Марио Вълчев. Състезателят на клуб БСД победи трудно във финалния сблъсък лидерът в класирането Георги Георгиев (7:6) и намали точковата разликата в годишна ранглиста. Двамата младежи само преди месец показаха градежа на българския елит на европейско ниво, като достигнаха до четвъртфиналите на Европейското първенство в Холандия до 23г. България бе единствената нация с двама представители от цяла Европа на тази фаза.

Бронзови отличия на силния турнир за професионалистите не останаха, след като за пореден път състезатели от ниските дивизии пречупиха част от българския мъжки елит.
Отново страхотни изненади и прекрасно представяне на добрите аматьори Илиян Киряков и новия член на медалистите Йоан Папазов. Илиян за втори пореден спечели приза за най-добър състезател във втора лига и показа страхотен прогрес в играта след като победи много титулувания Станимир Русланов. Окрилен от новата си щека плевенското цунами Йоан Папазов направи също страхотен пробив до полуфиналите, но бе сразен от шампиона в турнира.
Въпреки това играча от трета Лига се поздрави с цели 2 медала и направи най-доброто си класиране до момента в билярдни състезания.
Шампион на 4-та лига стана Игор Смилков и полетя към челните позиции в класирането.

Пореден страхотен турнир и прекрасни емоции!
Очакваме ви отново за 3-ти кръг Сблъсък на Лигите на 07.10.2017г!

Вашият коментар